Aluminium utazó- és szállító boxok kutyáknak

Alumínium szállító boxok

Általános Információk

N

Az alumínium szállító boxok könnyűek, így könnyen ki- és behelyezhetők a járműbe.

N

Az alumínium szerkezetnek köszönhetően, egy átlagos dupla box (100X90X70 cm) hozzávetőleg 20 -22 kg körül mozog.

N

Nem igényelnek semmilyen karbantartást. Tisztításuk rendkívül egyszerű és nemcsak a kutyáját, de az autóját is védi azáltal, hogy felfogja a szőrt és a kutyanyálat.

N

Biztonságos, mert megvédi az állatot egy esetleges balesetnél a kirepüléstől, továbbá meggátolja, hogy utazás közben a kutya előre másszon.

N

A felhasznált anyagoknak és a konstrukciónak köszönhetően a kutya nem tudja megrongálni, megrágni, így szabadulni sem tud belőle. Rendkívül erős szerkezettel rendelkeznek. Még a legenergikusabb kutyát is képes „féken tartani”, akár felügyelet nélkül is.

N

Nyáron a nagy melegben, nyitott csomagtartó mellett vagy letekert ablakok esetén is a legnagyobb biztonságban tudhatja kedvencét a kulccsal zárható alumínium szállító boxnak köszönhetően (ami kiegészíthető a szivar gyújtóról működtethető ventilátorainkkal is).

N

Egyedi tervezésű, minden paramétert az autóhoz tudunk igazítani gazda és kutya igényeihez megfelelően.

Műszaki paraméterek

Az alumínium szállító boxok szerkezeti megoldásai az alaptípusoktól függetlenül azonosak. Minden box alapja, egy személyre szabott (egyedi méretezésű) alumínium profilokból készülő vázrendszer, amely 2 mm-es falvastagságával rendkívül masszív, de mégis könnyű. Az illesztések szegecseléssel kerülnek rögzítésre. Megrendeléskor 5 féle burkolat közül választhat, melyek megjelenésükben és tulajdonságaikban is eltérnek egymástól.

6 mm-es fa rétegelt lemez burkolat, a belső sarkok akril tömítővel kitöltve és a teljes felületen 2 rétegben festve mindkét oldalon. Bő vízzel mosható. Rendkívül jó ár/ érték arányú burkolat. Átlagos igénybevételhez.

16 féle színből lehet választani.

6 mm-es fa rétegelt lemez burkolat, gyári műgyantás bevonattal. Az egyik oldalon csúszásmentesített bevonattal. A belső sarkok szintén akril tömítővel kitöltve. Bő vízzel, magasnyomású mosóval is tisztítható. Gyakori igénybevételhez ajánlott.

Sötétbarna és fekete színben választható.

4 mm vastag sav-lúg és mérsékelten ütésálló, propiplast polipropilén (műanyag) burkolat. Szétrághatatlan. Elsősorban érzékeny kutyák számára ajánlott, akik szállítás közben rendszeresen a boxba ürítenek, de ideális, ha gyakran szállítanak idegen kutyákat. Jól fertőtleníthető.

Kovaszürke színben rendelhető (RAL 7032).

3 mm vastag műanyag maggal rendelkező szendvicslemez két oldalon fényezett 0,3 mm vastagságú alumíniummal burkolva. A fényezés minősége az autó fényezésével vetekszik.

Fekete, fehér és alumínium színekben választható.

Alumínium lemez burkolat. Legfőképp problémás kutyákhoz ajánljuk, akik ki akarnak törni a boxból vagy rombolni szeretnek. A padlólemez kérhető csúszásmentesített felülettel is.

Festetlen alumínium színben rendelhető.

Természetesen lehetőség van a burkolatok kombinálására is. Leggyakrabb megoldásaink közé tartozik a moviplan padló alkalmazása extra felszereltségként a standard burkolat mellé.

Garanciával kapcsolatos tudnivalók

Számunkra az Ön elégedettsége az elkészült boxokkal kapcsolatban az egyik legfontosabb alapelvünk. Mivel 100%-ig bízunk benne és tudjuk, hogy boxaink időállósága megkérdőjelezhetetlen, ezért olyan garanciát biztosítunk, amely egyedülálló. Teljes körű örökös garanciát – tehát nem 1 év, nem 2 év, hanem az idők végezetéig – vállalunk boxaink fém elemeire, az alumínium vázra, a szegecselésre, és a zsanérokra. Amennyiben rendeltetés szerinti használat mellett meghibásodnának, úgy azt soron kívül javítjuk vagy cseréljük.

Ezen felül további garanciát vállalunk az alábbi meghibásodásokra, a felhasznált burkolattól függően:

Beázásból és átnedvesedésből fakadó hibák ellen.

Beázásból és átnedvesedésből fakadó hibák ellen, valamint rágás és kaparás ellen.

Beázásból és átnedvesedésből fakadó hibák ellen, valamint rágás és kaparás ellen.

Beázásból és átnedvesedésből fakadó hibák ellen, valamint rágás és kaparás ellen.

A garancia az esztétikai sérülések / károsodások / kopások ellen nem érvényes.

2017-2019 Dogbox.hu | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési Tájékoztató | Designed by SMG