Aluminium utazó- és szállító boxok kutyáknak

Rólunk

Takács Attila vagyok a Dogbox Kft. megalapítója és tulajdonosa. 2011-ben építettem az első szállító boxomat saját használatra, mert az akkori kínálatban nem találtam megfelelő minőségű, ár-érték arányú terméket. Először csak az ismeretségi körömnek építettem, de ma már a Magyar Rendőrséget és a Magyar Honvédséget is az ügyfeleink között tudhatjuk, a számos „civil kutyás” megrendelőink mellett. Az elmúlt évek alatt, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már professzionális gépparkkal rendelkezünk

a magas minőségű munka biztosításához, így a legkülönlegesebb igényeknek is meg tudunk felelni. Legyen bármilyen elképzelése, mi megvalósítjuk, hiszen ez a cég fő mozgatórugója. Nemcsak építjük, de használjuk is boxainkat, így saját tapasztalataink nagy segítséget jelentenek a boxok tökéletesítésében és a folyamatos fejlesztésben. Tiszteljen meg minket a bizalmával, hogy elkészíthessük Önnek álmai boxát. Higgye el kutyája hálás lesz.

Mások mondták rólunk

“Nagyon elégedett vagyok a Dogbox.hu csapatával. Attila már a korából fakadóan is nagyon rugalmasan állt a dolgokhoz, minden elképzelésünket sikeresen megvalósították, pont úgy, ahogy szerettük volna. A ventilátort pedig mindenkinek csak ajánlani tudom…”

– Studinger Ferenc és kutyája, Blade a Malinois

Így dolgozunk mi

Jelenleg üzemünkben számos megrendelésnek teszünk eleget, így a határidők betartásához elengedhetetlen, hogy egy pontos munkarendet kövessünk. Az ügyfelekkel való egyeztetés, a megrendelés menete is a folyamat része, ezért fontos, hogy Ön is tudja, hogy mire számítson a velünk való közös munka során.

1. lépés

Felvesszük egymással a kapcsolatot, a honlapon több lehetőség közül is választhat, kérjen ajánlatot emailen vagy telefonáljon.

2. lépés

Személyes találkozó során lemérjük járműve méreteit és átbeszéljük az elképzeléseit. Az adatok pontos megadását telefonon vagy emailben is megteheti.

3. lépés

Elkészítjük a végleges árkalkulációt és még a tényleges munka megkezdése előtt a boxhoz szükséges anyagok költségét előleg formájában elkérjük.

4. lépés

Végre megkezdődik a gyártás.

5. lépés

A box vázszerkezetének elkészülését követően, egy újbóli ellenőrzést végzünk és beillesztjük a vázat a járműbe. Ha mindent rendben találunk folytatódhat a gyártás. (Erre nem minden esetben van szükség.)

6. lépés

Az elkészült box átvétele és a fennmaradó összeg megfizetése a részünkre.

2017-2019 Dogbox.hu | Minden jog fenntartva! | Adatkezelési Tájékoztató | Designed by SMG