Dogbox – Aluminium szállítóbox kutyáknak

Termékeink

szimpla boxok

Egy férőhelyes box. A kutya és a gépjármű méreteihez igazítva.

dupla boxok

Két kutya szállítása esetén a legideálisabb, méretre szabott box típus.

box rendszerek

A Box rendszer három vagy több kutya szállítása estén  lehet jó választás.

Kiegészítők

A boxok kiegészíthetők további elemekkel, polccal, fiókkal, tárolóval…

TERMÉKEINK

100% Elégedettségi Garanciával!

Számunkra az Ön elégedettsége és kutyája biztonsága a legfontosabb. Tudjuk, hogy megtalálni a legkényelmesebb szállítóeszközt kedvence számára, amely Önnek is praktikus és időtálló megoldást jelent a közös utazásokra, nem könnyű feladat. Ezért cégünk olyan garanciát biztosít Önnek, amely egyedülálló.

TERMÉKEINK

Általános információk

Z

Az alumínium szállító boxok könnyűek, így könnyen ki- és behelyezhetők a járműbe.

Z

Az alumínium szerkezetnek köszönhetően, egy átlagos dupla box (100X90X70 cm) hozzávetőleg 20 -22 kg körül mozog.

Z

Nem igényelnek semmilyen karbantartást. Tisztításuk rendkívül egyszerű és nemcsak a kutyáját védi, de az autóját is megóvja a szennyeződésektől, felfogja a szőrt és a kutyanyálat.

Z

Biztonságos, mert megvédi az állatot egy esetleges balesetnél a kirepüléstől, továbbá meggátolja, hogy utazás közben a kutya előre mászhasson.

Z

A felhasznált anyagoknak és a konstrukciónak köszönhetően a kutya nem tudja megrongálni, megrágni, így szabadulni sem tud belőle, hiszen rendkívül erős szerkezettel rendelkeznek. Még a legenergikusabb kutyát is képes „féken tartani”, akár felügyelet nélkül is.

Z

Nyáron, a nagy melegben nyitott csomagtartó mellett vagy letekert ablakok esetén is a legnagyobb biztonságban tudhatja kedvencét a kulccsal zárható alumínium szállító boxnak köszönhetően. Mindez a kényelem hőség esetére kiegészíthető a szivargyújtóról működtethető ventilátorainkkal és csomagtér kitámasztóval is.

Z

Egyedi tervezésű, minden paramétert az autójához tudunk igazítani, az Ön és kutyája igényeinek megfelelően.

TERMÉKEINK

SZIMPLA BOXOK

Az Ön kutyája és gépjárműve méreteihez igazított egy férőhelyes box. Könnyen kivehető és behelyezhető a gépkocsiba, hiszen vonalvezetése teljes mértékben az Ön autójához alkalmazkodik. Kis- és nagytestű kutyák számára egyaránt biztonságos megoldást jelent. Kutyája kényelme érdekében boxaink további kiegészítőkkel szerelhetőek fel, amelyek a Kiegészítők menüpont alatt megtalálhatóak.

TERMÉKEINK

DUPLA BOXOK

Két kutya szállítása esetén az Ön számára ideális box típusunk, amely teljes mértékben kedvencei méreteihez igazított, így eltérő nagyságú kutyák számára is komfortos utazást tud biztosítani. A két box könnyedén és gyorsan egybenyitható, hiszen a válaszfal egyszerűen kivehető. Kutyái számára még kényelmesebbé teheti szállítóeszközét, ha további kiegészítőket ad hozzá, amelyeket megtekinthet a Kiegészítők menüpont alatt.

TERMÉKEINK

BOX RENDSZEREK

Boxrendszerünk három vagy több kutya szállítása estén ideális választás az Ön számára. A boxok méretei, kialakításuk, elrendezésük az Ön egyedi elképzeléseire szabottak. Bármilyen típusú járműben praktikus és kényelmes megoldást jelent, legyen szó, akár kisteherautóról, vagy kamionról. A biztonságosan rögzített, ugyanakkor könnyen mozgatható, a járműből egyszerűen kivehető és visszahelyezhető szállítórendszerek alaposan, gyorsan fertőtleníthetőek. Így ezt a termékünket állatszállító cégek számára is ajánljuk, tökéletes megoldást tudnak biztosítani akár nagy távolságokon is a kedvencek biztonságos és előírásoknak megfelelő utaztatására. Kutyái kényelmét fokozhatja, amennyiben a boxokat további kiegészítőkkel látja el, amelyeket megtekinthet a Kiegészítők
menüpont alatt.

TERMÉKEINK

KIEGÉSZÍTŐK

Z

Fiók, polc:

Bármely típusú boxhoz fiókot, polcot, tárolórekeszt készítünk, ahol a kutyás felszereléseit tárolhatja. Emeletes boxok esetén dobogót is építünk, hogy kutyája könnyebben felugorhasson. Az ilyen dobogókat továbbá fiókként vagy rámpa elhelyezésére is használhatja, amely segítségével megkíméli a fiatal és idősebb kutyái ízületeit.

Z

Vészkijárat:

A box hátfala teljesen nyitható, baleset, meghibásodás esetén, vagy ha nem nyílik a csomagtérajtó, az ülések lehajtása után nyithatóvá válik a box, így a kutyák kiszabadíthatók.

Z

Ventilátor:

Szivargyújtóról (12V) üzemeltethető, alumínium házba épített ventilátor, mely közvetlenül a boxok rácsaira pattintható.

Z

Lökhárító védő textil:

Cordura szövetből, méretpontosan készült takaró, mely megvédi az autó fényezett lökhárítóját a karmolásoktól a ki- és beszállás közben. Mosható.

Z

Csomagtér-ajtó kitámasztó:

Lehetővé teszi parkolás során az autó lezárását a központi zárral, úgy, hogy a csomagtartó ajtaja 25 cm-re nyitott állapotban marad. Így biztosítva a levegő szabad áramlását, amellyel megóvja kutyáját egy esetleges hőguta kialakulásától.

Megbízható szállítóboxra van szüksége?

ÍRJON EMAILT!

Termékeink

Műszaki paraméterek és burkolat típusok

A Dogbox szállító boxai szerkezetileg azonosak a felhasznált burkolatoktól függetlenül. Minden szállítóeszközünk alapja, az egyedi méretezésű, alumínium profilokból készülő vázrendszer, amely rendkívül masszív, mégis könnyű.

A boxok szerkezete részben zárt- illetve rácsos kialakítású a megfelelő szellőzés érdekében. Az ajtók extra zárszerkezettel vannak ellátva, hogy kutyája a legnagyobb biztonságban lehessen.

Megrendeléskor 3 féle burkolat közül választhat, melyek megjelenésükben és tulajdonságaikban is eltérnek egymástól.

Intenzív, mindennapos
használat esetén

Moviplan-Dibond kivitel

Padló:

6 mm-es rétegelt lemez, gyári műgyantás bevonattal, extrán csúszásmentesített. (Magasnyomású mosóval tisztítható.)

Oldalfalak:

Exkluzív megjelenésű, alumínium-műanyag kombinált szendvicsszerkezet, középső magja műanyag, két oldalt fényezett alumínium lemez. (Fényezése egy új autó fényezésével vetekszik.) Fényes fekete vagy fényes fehér szín.

Extra zárszerkezet:

Kényelmes „egy kezes” működtetésű, csapódásra is záródó zárszerkezet, opcionálisan kulccsal is zárható.

Problémás kutyák esetén

Full alumínium kivitel

Padló:

Alumínium lemezburkolat, csúszásmentesítő mintázattal.

Oldalfalak:

Minden oldalon alumínium lemezburkolat, amely teljesen rágás és kaparásálló. Alumínium szín.

Extra Zárszerkezet:

Kényelmes „egy kezes” működtetésű, csapódásra is záródó zárszerkezet, opcionálisan kulccsal is zárható.

Prémium műanyag kivitel

Padló:

4mm vastag sav-lúg-ütésálló propiplast polipropilén (műanyag) burkolat

Oldalfalak:

Minden oldalon 4 mm vastag sav-lúg-ütésálló propiplast polipropilén (műanyag) burkolat (teljesen rágás és kaparásálló, akár mindennap – erős vegyszerekkel is – fertőtleníthető). Szürke szín (RAL7032)

Extra Zárszerkezet:

Kényelmes „egy kezes” működtetésű, csapódásra is záródó zárszerkezet, opcionálisan kulccsal is zárható.

TERMÉKEINK

Garancia

Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, alapelvünk, hogy boxaink időtálló, kiváló minőségű, megbízható termékek. 100%-ig megbízunk a felhasznált anyagok minőségében, a szaktudásunkban, ezért teljes körű örökös garanciát biztosítunk Önnek boxaink fém elemeire, az alumínium vázra, a szegecselésre és a zsanérokra.

Amennyiben rendeltetésszerű használat mellett meghibásodik bármi a felsorolt elemek közül, úgy azt soron kívül megjavítjuk vagy kicseréljük Önnek.

Z

Örökös garancia az alumínium vázszerkezetre és rácsozatra!

Z

Örökös garancia a szegecselésre!

Z

Örökös garancia a zsanérokra!

A garancia az esztétikai sérülések / károsodások / kopások ellen nem érvényes.

Ajánlások

Ügyfeleink mondták

Really professional , prices are very good and delivered in time , totally satisfied working with him

Cesar Dwedar

Owner and Founder

Attila leistet so eine tolle Arbeit. Ich bin begeistert. Sehr zum empfehlen. Jederzeit wieder *TOP*

Daniela Götz

Dog handler

Super Hundebox genau nach meinen Vorstellungen gebaut worden. Würde mich zu jeder Zeit wieder für eine Hundebox von Dogbox.hu entscheiden

Markus Grimm

Dog handler

Kapcsolat

üzenet küldése